Anja Decoster

Anja Decoster

Over Anja Decoster zeggen dat ze rechttoe rechtaan is, is als een open deur intrappen. Want Anja is heel eerlijk en open, ze zegt altijd eerlijk haar gedacht. Maar daar stopt het niet, want ze vindt het even belangrijk om goed te luisteren, aan te voelen wat er bij de mensen leeft. Iets wat zowel in haar professionele bezigheden (Anja werkt in de zorgsector) als daarbuiten aan bod komt. 

Met haar hobby loopt Anja trouwens al eens in de kijker, want op haar prachtige Brabantse trekpaarden is ze apetrots. Naar eigen zeggen vormt ze samen met Frans zelfs een “nieuw samengesteld paardengezin”. 

Het in het landelijk Kampenhoutse groen bezig zijn met de paarden brengt vaak ook volk samen, jong en oud, iets waar ze telkens weer enorm van geniet. Want voor een sociaal iemand als Anja is onder de mensen zijn erg belangrijk.

Net daardoor voelt ze zich zo goed bij Team Burgemeester. Want daar is – los van de grote ideologieën – aandacht voor iedere inwoner, ongeacht politieke kleur of wat dan ook. En zegt ze steeds met de beste bedoelingen haar gedacht ;-)

Verder is Anja geboren en getogen in Vilvoorde, mama van Bram en Tine en oma van Lia en Mil en woont in de Peperstraat te Nederokkerzeel.

Anja Decoster

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x