Bart Crommelinck

Bart Crommelinck

Kampenhout: een mooie gemeente waar het aangenaam toeven is. Dat er hier dan ook graag mensen van buiten Kampenhout komen wonen is evident. Net zo bij Bart Crommelinck. Deze geboren en getogen West-Vlaming woont intussen al meer dan 15 jaar met volle goesting in Relst. Met zoveel goesting zelfs, dat hij er zich volop in het sociale, culturele en politieke leven engageerde.

De politieke microbe kreeg Bart van thuis mee: als gemeenteraadslid toonde vader aan zoonlief hoe je met een positieve insteek, veel communicatie, een open vizier en samen met anderen veel kan bereiken. “De handen uit de mouwen steken, samen proberen een steen te verleggen, dan nog één, en nog één: dat is wat ik wil doen’ zegt Bart.

In dialoog gaan is daarbij cruciaal. “Niks zo makkelijk als de ander de schuld geven. Maar niets zo moeilijk om een situatie eens langs de andere kant te bekijken. Pas dan kan je samen werken aan een betere toekomst.” Als voorzitter van CD&V Kampenhout brengt Bart dit trouwens al zes jaar in de praktijk. Met succes.

Als handelsingenieur en management consultant bleek Barts financiële expertise al van goudwaarde voor het oudercomité van de Parkschool en het bouwcomité voor de Chirolokalen. Een insteek die hij ook in het lokaal beleid wil verder trekken. “Maar wel met bijzondere aandacht voor de jeugd en de zwakkeren in onze samenleving. Want ook al staat het individu centraal, we mogen niet vergeten dat dat individu ook onlosmakelijk omgeven is door de samenleving.”

Deze echtgenoot, vader van twee zonen en uit Zwevegem ingeweken Kampenhoutenaar is dan ook een prima voorbeeld van “Omdat Samen Werkt”. Of om het met zijn eigen woorden te zeggen: “hoe bezig!”

Bart Crommelinck

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x