Carlo Daniëls

Carlo Daniels is wellicht een van de opvallendste vernieuwers bij Team Burgemeester: sinds 2013 zetelt hij namelijk als gemeenteraadslid voor Groen. Toch was de overstap naar Team Burgemeester voor hem logisch: “Een goed beleid is een beleid dat menselijk is, maar tegelijk ook realistisch en evenwichtig. Een beleid dat luistert en ondersteunt, maar ook moeilijke knopen kan doorhakken. En dat vind ik terug bij onze burgemeester”, aldus Carlo.

Het sociaal engagement dat Carlo in de politiek hoog in het vaandel draagt, past hij ook in zijn professioneel leven dagdagelijks toe: beroepshalve werkt Carlo immers met mensen die omwille van diverse redenen minder kansen hebben gekregen, en begeleidt hij hen bij het opnieuw een plaats vinden in onze maatschappij.

Daarnaast is Carlo gepassioneerd door kunst. Samen met echtgenote Christine organiseerde hij in Kampenhout al verschillende tentoonstellingen, en via zijn organisatie “Kunzthuiz” biedt hij jonge kunstenaars een forum om hun werk onder de aandacht te brengen.

Carlo Daniëls

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x