Daniëlle Van Meldert

Daniëlle Van Meldert is de fiere lijstduwer van Team Burgemeester. En ze is dat niet zomaar: voor de jonge garde van Team Burgemeester is het immers een zegen dat ze beroep kunnen doen op haar ervaring. En dat zowel op politiek als menselijk vlak.

Geboren en getogen in Kampenhout vond Daniëlle snel haar plaats in de jeugdbeweging. Als lerares trok ze haar maatschappelijk engagement gewoon door: onderwijzen is immers meer dan alleen maar vakkennis bijbrengen. En iets wat je je hele leven doet stopt niet bij een pensioen: als lid van verschillende socioculturele verenigingen staat Daniëlle ook nu nog altijd klaar om mensen te helpen. Iets wat net zo goed uit haar politieke loopbaan blijkt. Want al 18 jaar is Daniëlle niet uit het OCMW weg te denken, als raadslid en gewezen voorzitter: voortdurend staat ze klaar om te helpen waar nodig, steeds zoekend naar de beste oplossing om mensen nieuwe kansen te geven.

Als op en top familiemens beleeft Daniëlle haar lievelingsmomenten bij echtgenoot Robert, haar twee kinderen en vier kleinkinderen. En samen met vrienden en familie tijdens een gezellige babbel, genietend van de verhalen van haar kleinkinderen. Iets waar ze volop energie uit put om zich verder in te zetten voor de mensen. Want opgeven staat niet in haar woordenboek. Leeftijd is daarbij van geen tel, inzet en ervaring wel.

En een schat aan ervaring. Kan ook niet anders, bij zo een schat van een vrouw.

Daniëlle Van Meldert

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x