Daniëlle Van Meldert

Daniëlle Van Meldert

Daniëlle Van Meldert doet al sinds 2000 aan politiek en is één van de parels van Team Burgemeester. Voor de jonge garde van Team Burgemeester is het immers een zegen dat ze beroep kunnen doen op haar ervaring, zowel op politiek als menselijk vlak.

Geboren en getogen in Kampenhout vond Daniëlle snel haar plaats in de jeugdbeweging. Als lerares trok ze haar maatschappelijk engagement gewoon door: onderwijzen is immers meer dan alleen maar vakkennis bijbrengen. En iets wat je je hele leven doet stopt niet bij een pensioen: als lid van verschillende socioculturele verenigingen staat Daniëlle ook nu nog altijd klaar om mensen te helpen. Iets wat net zo goed uit haar politieke loopbaan blijkt. 

Al sinds 2000 is Daniëlle betrokken in het OCMW, eerst als raadslid en daarna als voorzitter: steeds zoekend naar de beste oplossing om mensen nieuwe kansen te geven.

Als op en top familiemens beleeft Daniëlle haar lievelingsmomenten bij echtgenoot Robert, haar twee kinderen en vier kleinkinderen. En samen met vrienden en familie tijdens een gezellige babbel, genietend van de verhalen van haar kleinkinderen. Iets waar ze volop energie uit put om zich verder in te zetten voor de mensen. Want opgeven staat niet in haar woordenboek. Leeftijd is daarbij van geen tel, inzet en ervaring wel.

Daniëlle Van Meldert

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x