Edith Grauwels

Edith Grauwels

Als er één ding snel duidelijk wordt tijdens een ontmoeting met Edith Grauwels, is het haar uitermate positieve ingesteldheid. Deze echtgenote en mama van 4 dochters, 3 schoonzonen en moeke van 1 kleinzoontje,  is immers altijd voor iets, nooit tegen. Of het zou onverschilligheid en onverdraagzaamheid moeten zijn, want daar kan ze echt niet tegen.

Als schepen van landbouw, trage wegen, jeugd, begraafplaatsen, ontwikkelingssamenwerking en buitenschoolse opvang is Edith de voorbije jaren dan ook steeds een sterke verbindende kracht geweest. Daarbij is vooral “respect” belangrijk: vanuit een respectvolle benadering mensen elkaar beter doen leren kennen, want enkel als er respect is kan er een sterke samenleving zijn. Iets wat zich ook vertaalt in haar engagement in het bestuur van FERM en Sint Sebastiaansgilde van Kampenhout

Edith kreeg haar sociale bewogenheid van kleins af aan ingelepeld via de jeugdbeweging. Maar door haar vier dochters Femke, Jitske, Lobke en Maaike is de link met de jeugd ook nu nog nooit veraf. En via het witloofbedrijf van haar man Patrick zit ook het ondernemen in haar bloed.

Je komt deze actieve en dynamische bakkersdochter al eens tegen terwijl ze met haar scooter en roze helm langs de Kampenhoutse wegen snort. Het is dan ook geen wonder dat verkeersveiligheid en mobiliteit hoog op haar politieke agenda staan.

Edith Grauwels

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x