Glenda Kempenaerts

Glenda Kempenaerts

Niettegenstaande Glenda Kempenaerts dit jaar haar eerste stappen zet in de lokale politiek, zijn verkiezingen voor haar alvast geen onbekend terrein: Glenda werd in 2014 immers verkozen tot Miss Witloof. Daarmee is meteen ook de link met landbouw gelegd, want ook beroepshalve hebben witloofteelt en landbouw nog weinig geheimen voor Glenda. Het behoud van landbouwactiviteiten in agrarisch gebied is dan ook een belangrijk politiek thema voor haar, net als het versterken van de korte keten en het verduurzamen van landbouw. Maar ook het behoud van het Vlaams karakter in Kampenhout is voor Glenda een bijzonder aandachtspunt.

Glenda woont samen met Steven, en is mama van een voetballende zoon. In haar vrije tijd geeft deze opgewekte dame dansles in Ruisbeek (“schrijf er maar bij dat alle vrouwen van 9 tot 99 jaar er heel erg welkom zijn” zegt ze lachend).

Ook over waarom ze zich zo goed voelt bij Team Burgemeester is Glenda heel eerlijk: “Het gaat goed in Kampenhout, en in mijn ogen komt dat toch vooral door de mensen van Team Burgemeester. Je merkt ook dat voor hen elke Kampenhoutenaar even belangrijk is. En ik voel mij ook goed in de hechte ploeg die Team Burgemeester is: er wordt hard gewerkt, maar bij momenten kan er even hard plezier gemaakt worden.”


Glenda Kempenaerts

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x