Halfweg Magazine

Integraal magazine

Met veel trots stelt Team Burgemeester ons "halfweg"-magazine voor. Nu reeds drie jaar van deze legislatuur voorbij zijn vinden wij het belangrijk om jullie uit te leggen waar Team Burgemeester voor staat, wat we afgelopen drie jaar gerealiseerd hebben en wie de mensen zijn die zich dagelijks inzetten voor onze gemeente. U kan het integrale magazine digitaal doorbladeren of u kan de afzonderlijke getuigenissen lezen.

Lees meer

Danielle Vanmeldert - Gemeenteraadslid

18 jaar bracht mij in een wereld waarin het sociaal welbevinden van mensen centraal staat. Waar werkelijkheid en verdoken armoede elkaar kruisen. Als gewezen voorzitter van het OCMW heeft het werk van sociaal-welzijn mij altijd nauw aan het hart gelegen.

Lees meer

Greet Willems - Schepen

De tijd gaat razendsnel als je druk bezig bent en dan denk ik bij momenten: “Wat is er in die 3 jaren nu al gebeurd? Hoe heb ik mijn steentje bijgedragen en waar hebben we verschil mogen maken?”

Lees meer

Anja Decoster - Bestuurslid & Voorzitter van de Welzijnsraad

Ik ben Anja en ik weet eigenlijk altijd heel goed waarom. Waarom ik me sociaal engageer en betrokken wil zijn in de gemeente.

Lees meer

Laura Nevens - Gemeenteraadslid & Verantwoordelijke Communicatie

Het moet er goed uitzien. Het moet aanspreken. Ons Team Burgmeester werkt keihard en dat mag geweten worden. Onze informatie en bezigheden voor ons mooi Kampenhout delen is van belang.

Lees meer

Helena Molineaux - Bestuurslid

“F*cK de zijlijn”, zei ik en ik dook de gemeentepolitiek in op 19 jaar. ‘Meester Jean’ trok me bij mijn Chiro-uniform en wist dat ik een kritische geest had (en een grote mond).

Lees meer

Glenda Kempenaerts - Bestuurslid

Mijn naam is Glenda Kempenaerts en heb met de laatste verkiezingen voor de eerste maal meegedaan. Ik heb hier nog geen moment spijt van gehad.

Lees meer

Johnny Aerts - Bestuurslid

Toen ik nog actief was dan werd ik geregeld aangesproken door onze Kampenhoutenaren over problemen en zaken waar ze vragen over hadden

Lees meer

Walter Merckx - Gewezen voorzitter

24 jaar ervaring in de gemeente- raad waren de basis om een tijdje voorzitter te zijn voor ons Team Burgemeester. Ik kijk hier positief op terug

Lees meer

Jesse Imbrechts - Bestuurslid

De lokale politiek is echt wel leuker en boeiender dan wat de meeste mensen denken. De eerstvolgende verkiezingen in 2024 zijn iets om naar uit te kijken.

Lees meer

Hendrik De Reus - Bestuurslid

Het is niet omdat ik een gepensioneerde landbouwer ben, dat ik mij ‘de stiel‘ niet aantrek.

Lees meer

Edith Grauwels - Schepen

Lees meer

Rina Vanosmael - Lid Bijzonder Comité

Waar zal ik beginnen, ik ben altijd al een ‘felle’ geweest, ik zeg graag mijn gedacht en ik wil zaken in orde zetten. De meesten kennen mij waarschijn- lijk vanuit het Kampenhoutse verenigingsleven.

Lees meer

Margo Verbist - Gemeenteraadslid

2018 was een jaar vol onverwachte wendingen … de eerste keer dat ik zelf mocht stemmen én ik deed ook meteen zelf mee. Is dat niet zot? Mijn politieke ontdekkingsreis begon met de start van de campagne.

Lees meer

Filip Van de Maele - Lid van het Bijzonder Comité & Voorzitter Milieuraad

De politieke kriebel kreeg mij een hele tijd terug te pakken. En als ik aan iets begin dan wil ik dat met volle inzet doen

Lees meer

Jean-Marie Nevens - Bestuurslid

Sinds 1986 sloot ik mij aan bij het bestuur van CD&V en nu vertaald in “Team Burgemeester”. Het is een toffe groep mensen die bereid zijn om samen na te denken en die een visie wensen op te bouwen hoe wij samen onze leefomgeving Kampenhout verder leefbaar, veilig en landelijk in welzijn kunnen uitbouwen. Inspiratie, verbondenheid, actie en inzet zijn sleutelwoorden in dit samenwerkingsverband

Lees meer

Ward Vanhecke - Bestuurslid & Voormalig lid Bijzonder Comité

Team Burgemeester was mijn eerste stap in de gemeentepolitiek. Nadat we elkaar wat hebben leren kennen werden we een echt team!

Lees meer

Sonia De Wandeler - Bestuurslid

Wat vliegt de tijd snel als je je amuseert. Al halfweg, wat is er al veel gebeurd. Zoveel geleerd over het reilen en zeilen van onze gemeente en veel nieuwe mensen ontmoet. Dat ligt natuurlijk niet alleen aan Team Burgemeester maar aan activiteiten waarvoor ik me geëngageerd heb.

Lees meer

Stefan Imbrechts -Schepen

2022, halfweg de legislatuur. Tijd om eens terug te blikken op de afgelopen drie jaar en om vooruit te kijken naar de volgende drie jaar. Wat werd al gerealiseerd, wat is opgestart en zal op het terrein het levenslicht nog zien? Welke zaken gaan er misschien niet meer van komen, ook dat moet je durven zeggen.

Lees meer

Kris Leaerts - Burgemeester

Meer en meer spreken onze inwoners mij aan met Burgervader. Ik moet toegeven dat dit deugd doet. Er zei mij iemand: ‘Je wordt verkozen tot burgemeester maar de titel burgervader moet je verdienen’.

Lees meer

Rudy Peeters - Gemeenteraadslid

Vóór de verkiezingen was ik al actief in het verenigingsleven en was ik overal aanwezig. Toen ik verkozen werd kwam er extra werk bij en mocht ik van dichtbij meemaken hoe keuzes gemaakt werden voor mijn directe omgeving.

Lees meer

Bart Crommelinck - Gemeenteraadslid

Ik heb onze gemeente beter leren kennen in deze eerste drie jaren als gemeenteraadslid en fractievoor- zitter van Team Burgemeester, het is voorbij gevlogen.

Lees meer

Williams Hanssens - Voorzitter

Het kan snel gaan. Nog maar drie jaar bij ons Team Burgmeester en al voorzitter. Mensen motiveren en oor hebben voor ieders mening is van belang bij het sturen van deze toffe bende.

Lees meer
Halfweg Magazine

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x