Hendrik De Reus

In elke vereniging zijn er mensen die op hun eigen, soms onopvallende manier bergen werk verzetten. Hendrik De Reus is zo iemand. Zowel bij de Landelijke Gilde Berg als bij Team Burgemeester kent en waardeert men Hendrik dan ook als een onmisbare steunpilaar. Als iemand die op zijn eigen rustige maar vastberaden manier problemen van alle ballast ontdoet, en snel doordringt tot de kern van de zaak. Waarna de oplossing vaak binnen handbereik ligt.

Als bedrijfsleider van een landbouwbedrijf is Hendrik zich bovendien als geen ander bewust van de economische realiteit, en de risico’s die het ondernemen met zich meebrengt. Iets wat ook in zijn politieke realisaties geregeld aan bod komt, want zaken zoals werkgelegenheid staan bovenaan zijn agenda.

Hendrik is iemand die veel belang hecht aan normen en waarden. “Van respect word je sterk” zegt deze toegewijde echtgenoot, vader en grootvader. Maar niet enkel respect voor de mens vindt hij belangrijk, want als landbouwer heeft hij ook zeer veel respect voor de natuur: “Ik ben dan ook oprecht fier op onze mooie, landelijke en Vlaamse gemeente, en doe mijn uiterste best dat zo te houden.”

Hendrik De Reus

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x