Laura Nevens

Laura Nevens

Laura Nevens (34) werkt als succession officer op de hoofdzetel van Crelan Bank. Een boeiende jobmet veel verantwoordelijkheden die ideaal aansluiten bij haar studies al paralegal.

Laura is niet geboren in Kampenhout (maar wel getogen!) en werd geadopteerd samen met haar tweelingszus en woont sinds haar twee jaar in Berg.

Laura deed voor de eerste keer mee met de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 en werd in 2018 verkozen als gemeenteraadslid voor Team Burgemeester.

Betaalbaar wonen is een belangrijk speerpunt voor Laura, met bijzondere aandacht voor alleenstaanden en eenoudergezinnen. Dit omvat het bevorderen van betaalbare en moderne woonoplossingen die toegankelijk zijn voor alleenstaanden. Daarnaast wil ze de gemeente levendig en aantrekkelijk maken zodat Kampenhout een bruisende en betrokken gemeenschap blijft, waaraan iedereen kan deelnemen.

Naast haar werk en politieke inzet als gemeenteraadslid is Laura creatief en schrijft ze graag gedichten. Haar vaardigheden op het gebied van sociale media, vooral in het maken van filmpjes en video's, helpen haar om haar boodschap op een unieke en boeiende manier over te brengen onder andere afgelopen jaren voor de website en social media van Team Burgemeester.

In haar vrije tijd wandelt ze graag, houdt ze van fotografie en is ze een fervent lezer en filmfan. Deze hobby’s geven haar de nodige rust en inspiratie om zich vol energie in te zetten voor de gemeente

Haar doel is om opnieuw verkozen te worden in de gemeenteraad van Kampenhout. En ze graag wil een blijvende positieve invloed hebben op de lokale politiek en bijdragen aan een nog betere toekomst voor Kampenhout.Laura Nevens

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x