Margo Verbist

Margo Verbist

Als de op één na jongste kandidaat bij Team Burgemeester is Margo Verbist vooral bij de jeugd geen onbekende. Voor anderen is ze in de eerste plaats een telg van het geslacht Verbist (Margo is de dochter van Dirk, en kleindochter van Achiel). Maar ook de mensen die Margo niet kennen zijn bij een eerste ontmoeting meteen onder de indruk van de ontwapenende charme die deze jonge vrouw uitstraalt.

Margo is gediplomeerd fotografe, en studeert momenteel verpleegkunde. Mensen helpen is immers een belangrijke rode draad in haar nog jonge leven. Ook het feit dat ze 13 jaar bij de Scouts van Nederokkerzeel was (waarvan twee jaar in leiding) en zes jaar als monitor bij speelpleinwerking ’t Grobbeltje, zijn daar een duidelijk bewijs van. “Ik wil mensen helpen” zegt ze stellig. “Ik ben er nog niet helemaal uit hoe, maar dat staat in ieder geval centraal bij mij.”

Iets wat Margo ook graag in de politiek wil doortrekken. Uiteraard moet ze nog veel leren over hoe een gemeente precies werkt en bestuurd wordt, maar daar is niks mis mee. In elk geval wil Margo graag starten met datgene waar ze het meest vertrouwd mee is, met name een aanspreekpunt zijn voor de jeugd en hun belangen verdedigen. En dat ze dat op een goeie manier zal doen, daar twijfelt vanaf nu geen mens aan. Ook diegenen die haar nog moeten leren kennen.

Margo Verbist

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x