Natascha Sobolewski

Natascha Sobolewski

Kan kunst de wereld redden? De wereld misschien niet, maar Kampenhout maakt alvast een goeie kans. Want met een uitgelezen gids als Natascha Sobolewski kan dat niet mislopen. Ook al studeerde ze talen, werkte ze voor Sabena en als salesverantwoordelijke voor een hotelketen: Natascha ademt, spreekt en leeft kunst. Wat resulteerde in haar eigen “Home Theater De Jonghe” in de Langestraat, waar tal van kunstenaars een podium krijgen.

Opgegroeid in een artistiek milieu reisde Natascha met circus- en theatervoorstellingen de wijde wereld rond. Niettegenstaande ze dat reizen enorm verrijkend vond, was ze toch iedere keer weer blij om in Kampenhout te kunnen thuiskomen. “Ik ben hier echt graag” zegt ze. “Landelijk maar toch open voor vooruitgang; traditioneel maar met een moderne toets. En bovenal oergezellig!” Natascha is zich tegelijkertijd erg bewust van de rol van de mens daarin. “Kijk naar hoeveel creatieve en geëngageerde mensen hier rondlopen! En wat er te doen is, van sport en cultuur, van traditionele landbouw tot nieuwe KMO’s: bijna alles is mogelijk.” 

Ze wil daar haar steentje toe bijdragen, meewerken aan een respectvolle samenleving, ook voor onze Vlaamse cultuur. Al blijft het moeilijk een goede balans te vinden. “Team Burgemeester sprak me daarom meteen aan: we zijn allemaal verschillend, maar dat mag. En toch kunnen we een team zijn met een gemeenschappelijk doel.” 

Eén van die doelen is voor elke mens een “thuis” creëren: “Hoe druk we het allemaal ook hebben: een warme thuis biedt ons een plek om onszelf te zijn en tot rust te komen”. Dus al ben je op bezoek in Natascha haar theater, je bent er altijd een beetje “home”.


Natascha Sobolewski

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x