Rina Vanosmael

Wie Rina Vanosmael nog niet eerder tegenkwam tijdens een of ander event woont wellicht nog niet lang in Kampenhout. Want zowel bij Okkeziel Bruist, de Landelijke Gilde Berg, de motorcross of in tal van andere verenigingen en organisaties: Rina is er alomtegenwoordig, steekt waar ze maar kan een helpende hand toe, en is er vaak mee de drijvende kracht. Op Rina kan je rekenen.

Ook in diverse Kampenhoutse adviesraden (Bibliotheekraad, Milieuraad, voorzitter Sportraad) houdt Rina de vinger aan de pols, en weet ze vaak als geen ander wat er leeft in Kampenhout. Gekoppeld aan haar open en klare kijk op het lokale reilen en zeilen, weet Rina zeer goed wat er nodig is om het sociaal weefsel nog te versterken.

Voor deze echtgenote van Louis (Wieke) en mama van Jorn en Nymke lijkt het begrip “bezige bij” als het ware uitgevonden. En ook al is het organiseren van evenementen op zich een kolfje naar haar hand, het belangrijkste daarbij blijft voor haar toch het sociale aspect. Want dat is waar het bij Rina over gaat: het samenbrengen van mensen.

Rina Vanosmael

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x