Rudy Peeters

Rudy Peeters

Rudy, opgegroeid in Nederokkerzeel en kleinzoon van 2 witlooftelers is een goedlachse kerel die graag onder de mensen komt. Daarnaast helpt hij ook bij lokale verenigingen en clubs en organiseert hij zelf ook evenementen om mensen samen te brengen. Deze zomer zal je hem tegenkomen tijdens het EK voetbal in de sporthal van Kampenhout dat hij mee organiseert.

Vroeger was hij een stil persoon maar dankzij de vriendengroep en hulp in verenigingen is dit wel veranderd, waar hij kan zal hij helpen of ondersteuning bieden.

Zijn engagement voor Kampenhout is om de oude waarden en tradities te behouden en zorgen voor een samenhang van een gemeenschap waar mensen mekaar nog kennen en goeiendag zeggen. Hij heeft het geluk gehad om hier op te groeien en alle kansen te krijgen om zich te ontplooien, graag wil hij dit ook ondersteunen voor de nieuwe jeugd.

In 2018 is hij verkozen als gemeenteraadslid en heeft sindsdien veel bijgeleerd hoe een gemeente werkt, graag wil hij dit verderzetten om samen te werken aan een bruisende gemeente. Tenslotte is de gemeente de 2de plaats na je thuis waar je je goed moet voelen.

Rudy Peeters

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x