Rudy Peeters

Wie Rudy Peeters kent weet dat de omschrijving “bezige bij” hem op het lijf geschreven is: Rudy is actief in maar liefst zes verenigingen, en organiseert daarnaast nog verschillende andere activiteiten: wie deze zomer in Kampenhout naar de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm ging kijken, heeft dit o.m. aan hem te danken.

Rudy is als het ware opgegroeid in de Nederokkerzeelse “volle grond”, maar je ziet deze goedlachse kerel overal in Kampenhout. Het is immers iemand die vaak onder de mensen komt en zich graag amuseert.

Het is dan ook geen verrassing dat Rudy zeer veel belang hecht aan het sociale leven in Kampenhout, en hij enorm begaan is met het lokale reilen en zeilen in onze gemeente. Daarom wil Rudy via de lokale politiek dan ook in die zin zijn engagement concretiseren. Door zijn ervaring als store manager bij Lidl is hij het al gewoon om verantwoordelijkheid op te nemen, maar samen met Team Burgemeester wil Rudy ook graag in het gemeentehuis het verschil maken, om zich op die manier voor elke Kampenhoutenaar te kunnen inzetten.

Rudy Peeters

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x