Ruud Stroobants

“Als het kriebelt, moet je sporten.” Bij Ruud Stroobants is dat al 25 jaar zo, en ook al is hij een fervent fietser, toch kriebelt het bij hem toch vooral op sociaal vlak. Al van jongsaf kwam dit tot uiting bij de Chiro, Tonzent en de speelpleinwerking. De laatste jaren blijkt dit als voorzitter van de parochiezaal in Nederokkerzeel, als lid van de ouderraad van het Klimtouw, en als medeorganisator van lokale evenementen. En als bestuurslid van CD&V Kampenhout zijn het vooral de rechtvaardige en sociale waarden van deze partij die sterk aansluiten bij zijn maatschappelijk beeld en engagement.

Ook al zet Ruud nu zijn eerste stappen in de lokale politiek, als schoonzoon van gewezen burgemeester Jean Meeus is die wereld hem toch niet helemaal onbekend. Als leraar economie/wiskunde in een multiculturele school plaatst hij meteen een aantal specifieke accenten: onderwijs, en een respectvolle integratie van alle inwoners. En als bedrijfseconoom mag daarbij ook het kostenplaatje niet uit het oog verloren worden.

Maar uiteraard komen echtgenote Veerle en dochters Jana en Erika steeds op de eerste plaats. En als er niet voor hond, katten en schapen gezorgd moet worden houdt Ruud graag nog wat tijd over om te jammen op gitaar. Tijd voor een optreden in het gemeentehuis.

Ruud Stroobants

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x