Sonia De Wandeler

“Omdat Samen Werkt”: in het geval van Sonia De Wandeler mag je dat bijna letterlijk nemen, want ze zette de stap naar Team Burgemeester samen met haar echtgenoot Ward Vanhecke (zie ook plaats 7). Voor Sonia was de stap naar de lokale politiek een logische verderzetting van haar eerdere maatschappelijke engagementen in verenigingen en parochie. De samenwerking, overlegcultuur en “verbreding” van ideëen – allemaal aspecten die binnen Team Burgemeester sterk aan bod komen – spreken haar daarbij enorm aan. 

Als dochter van hardwerkende witlooftelers in ’t Lemmeken was stilzitten niks voor Sonia: vaak meehelpen op de boerderij, maar toch nog tijd vinden voor dansen (ballet en Move Libre) en scouts. En momenteel werkt deze psychologe als HR-consultant en coach. Sonia is daarbij een echte teamspeler, die samen met anderen kritisch nadenkt en openstaat voor diverse meningen, en voortdurend zoekt naar compromis en duurzame oplossingen.

Sonia en Ward zijn bovendien overtuigde “Kampenhoutenaren”.  De schotten die er tussen de deelgemeenten soms nog zijn vinden ze maar niks: “we vinden het goed dat die meer en meer verdwijnen, en het is fijn om te zien hoe er in Kampenhout beter samengewerkt wordt”.

Sonia De Wandeler

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x