Sonia De Wandeler

Sonia De Wandeler

Geboren en getogen in Kampenhout denkt deze actieveling nog niet aan stilzitten. Sinds 2 jaar is ze aan de slag als leerkracht Nederlands binnen Okan (Anderstalige Nieuwkomers, secundair). Taal, cultuur, jongeren ondersteunen in hun dagelijkse zoektocht zijn de leuke uitdagingen van dit beroep.

Van jongsaf leerde ze de handen uit de mouwen te steken en zocht ze naar verbintenis. De scouts waren een fijne oefenomgeving voor later engagement. Het oudercomité Toverberg en een bestuursfunctie binnen de dansclub een volgende stap. Momenteel zet ze haar maatschappelijk engagementen verder in Ferm, de Mamadepot, café combinne en samenwerkingen tussen verenigingen.

Kampenhout is een fijne gemeente met veel groen en landbouw, erfgoed en modern, jonge mensen en iets minder jonge mensen, uitdagingen en oplossingen, verenigingsbeestjes en solistjes, …..en nog veel meer. Soms lijken dingen tegenstrijdig maar met wat goede wil kan je toch altijd overeenkomsten vinden en fijn samenleven, samenwerken .

Ze gelooft dat lokale politiek over lokale thema’s gaat waarbij overlegcultuur belangrijker is dan zoeken naar wat fout loopt. De mensen van Team Burgemeester kom je overal ‘samen’ tegen, ze zijn aanspreekbaar en werken aan oplossingen. Daar sluit ze zich graag bij aan, samen met haar man Ward.


Sonia De Wandeler

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x