Stefan Imbrechts

Stefan Imbrechts

Als er iemand van Team Burgemeester een blitzcarrière in de lokale politiek maakte, is het Stefan Imbrechts wel: voor de eerste keer meedoen en meteen schepen worden, je moet het maar doen. Intussen is Stefan al sinds 2006 een fiere schepen. Een rode draad daarbij is een voortdurende aandacht voor openbare werken, infrastructuur en riolering. Als bouwkundig ingenieur en projectleider bij Aquafin is dat natuurlijk geen verrassing: een sterk voorbeeld van hoe een professionele expertise ook voor de gemeente goed van pas kan komen.

Maar ook sport is voor Stefan altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. Zowel actief, als fervent fietser en skiër, als passief. Want er gaat geen quiz voorbij of er wordt beroep gedaan op Stefans olifantengeheugen voor feiten en trivia uit de sportgeschiedenis.

Mensen kennen Stefan in de eerste plaats als een joviaal iemand, altijd klaar met een kwinkslag. Maar ook als iemand waar je altijd je mening of probleem aan kwijt kan, en die steeds eerlijk zijn visie daarop zal geven. Daarbij valt ook Stefans enthousiasme op om zich ten dienste te stellen van onze mooie gemeente, om op bepaalde momenten het verschil te kunnen maken. En de goesting om dat de volgende zes jaar opnieuw te doen.

Ook als je het vraagt aan echtgenote Kristel of zonen Andy, Dario en Jesse: lokale politiek is Stefans passie en lang leven. En dat komt goed uit, omdat er ook de volgende jaren in onze gemeente serieuze uitdagingen op stapel staan. Want iemand als Stefan komt daarbij meer dan goed van pas.

Stefan Imbrechts

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x