Tijl Vangrunderbeeck

Je moet het maar doen: 18 worden amper twee weken voor de verkiezingen, maar toch je nek durven uitsteken om je gemeente mee kleur en richting te helpen geven. Want het is makkelijk om langs de zijlijn te roepen dat alles beter kan; effectief de stap durven zetten is vaak nog iets anders. Tijl Vangrunderbeeck draait er zijn hand niet voor om. En ook al is hij de jongste kandidaat van het hele Kampenhoutse peloton, het is opvallend met welke vastberadenheid Tijl die uitdaging aangaat. 

Uiteraard valt er voor deze student elektriciteit-elektronica nog veel te leren. Maar qua lokaal engagement heeft Tijl toch al behoorlijk wat kilometers op de teller: in de eerste plaats bij de jeugdbeweging (Chiro Relst), maar ook als jonge sporter (voetballen bij SK Kampelaar, fietsen bij WTC Relst en de mountainbikers). Aandacht voor veilige fietspaden en goeie sportaccommodatie staan daardoor bovenaan zijn agenda. Net als het verbeteren/vereenvoudigen van het subsidiereglement voor de jeugdbewegingen. Zo jong, en toch al een duidelijke visie. Sterk.

Van vader Walter en moeder Astrid kreeg Tijl, net als zijn broers Willem en Wannes, een flinke dosis nuchterheid mee, “voeten op de grond”. Maar ook de liefde voor Kampenhout, en het graag onder de mensen komen. Tijl woont hier dan ook bijzonder graag. 

En met uw steun steekt hij binnenkort misschien – net als grootvader Jaak hem al voordeed – ook in de gemeenteraad de handen uit de mouwen.

Tijl Vangrunderbeeck

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x