Ward Vanhecke

Ward Vanhecke

Uiteindelijk is het er toch van gekomen: al komt Ward Vanhecke uit een politiek nest (moeder Marie-Louise Thiebaut was schepen voor de Volksunie), zelf de stap naar de actieve politiek zetten duurde toch even. Maar de aanpak van Team Burgemeester, met name het afstappen van het traditionele partij-politieke denken, bleek daarbij doorslaggevend: “Enkel door verschillende ideeën en strekkingen aan bod te laten komen, creëren we een gemeente waar iedereen zich thuis voelt, zegt Ward.

Deze ingenieur en productmanager is getrouwd met Sonia De Wandeler (zie ook plaats 15). Duidelijk bundelden ze ook al eerder hun krachten, want samen hebben ze drie kinderen: Evelien, Aster en Margot. Ward is een gedreven sportman (volleybal, fietsen, lopen), bestuurslid bij de Landelijke Gilde Berg, en is actief in de kerkgemeenschap in Berg (als lector, en coördinator bij het bouwen van de kerststal).

Iedereen die hem kent vindt Ward echt een positief ingestelde kerel. Geen wonder, gezien zijn levensmotto: “de realiteit en feiten kan je niet veranderen, hoe je er mee omgaat wel. Dan kan je er maar beter het beste van maken”.


Ward Vanhecke

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x