William Hanssens

Sommige mensen houden het liever rustig in hun leven. Niet zo William Hanssens, want bezig zijn zit bij deze duivel-doet-al in het bloed. Beroepshalve is William salesverantwoordelijke bij maalderij Ceres, waar communicatie, marketing en coaching tot zijn dagelijkse bezigheden behoren. In Kampenhout ken je hem wellicht eerder als bestuurslid en commercieel manager bij Sporting Kampenhout, waar ook zijn zonen voetballen. Of als importeur en uitbater van een groothandel in Zuid-Europese wijnen. Maar je kan William net zo goed tegenkomen terwijl hij met zijn mountainbike door de Kampenhoutse “jeir” dendert.

Naar eigen zeggen is “commercieel bezig zijn” de rode draad in Williams leven: samen met andere mensen onderhandelen, communiceren en analyseren is immers het liefste wat hij doet. Eigenschappen die ook in de lokale politiek bijzonder goed van pas komen. Want niettegenstaande politiek in het algemeen iets is wat hem meer en meer intrigeert, vindt William dat het al te vaak van de gewone man af staat. “Via een luisterend oor en met de voeten op de grond samen dingen realiseren, en zo daadwerkelijk bijdragen aan de gemeenschap: daar wil ik mee mijn schouders onder zetten. Het is nieuw voor mij en heb zeker mijn weg nog te zoeken, maar bij Team Burgemeester zit ik goed!”

We zijn dan ook erg blij dat we deze echtgenoot, vader van drie kinderen en grootvader mee aan boord hebben. En met een glas wijn kunnen toasten op onze mooie gemeente. Of zoals William het zelf zegt: “love life!”

William Hanssens

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x